Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Combilift lleva sus soluciones para cargas largas a Fimma-Maderalia

Pavelló 3, nivell 3, stand C15

Combilift porta les seves solucions per a càrregues llargues a Fimma-Maderalia

Redacció Interempresas03/10/2011

3 d'octubre de 2011

La signatura Combilift participa en la fira Fimma-Maderalia (del 25 al 28 d'octubre, en Fira de València) amb dues apostes: el carretó elevador C5000L, amb pneumàtics superelásticos, i la Combilift CB, que suporta grans càrregues.

Com a concepte, Combilift és un carretó amb motor IC tracció a les tres rodes. El carretó Combilift quatre camins té els avantatges d'un carretó elevador, un carregador frontal i un carregador lateral oferint així tres màquines en una. És, segons defineix la companyia, excepcionalment maniobrable i una solució segura i rendible a les necessitats de manipulació de càrregues.

Per a terrenys especialment irregulars

El model C5000L és un carretó elevador quatre camins, amb tracció hidrostàtica a les tres rodes. Destaca la seva especial altura que li permet treballar en terrenys especialment irregulars així com l'amplitud de la seva cabina. Compta amb una capacitat de càrrega de 5.000 quilos i elevacions de fins a 9,30 metres. Aquest carretó està dissenyat amb grans pneumàtics massissos superelásticos per treballar en terrenys irregulars, sense asfaltar, amb neu o gel. Tot això, unit a la tracció hidrostàtica a les tres rodes, fa d'aquest model una màquina tot terreny capaç de treballar en exterior i interior, sent el sector de la fusta i especialment els aserraderos les seves aplicacions més directes.

C5000L
C5000L.

El model C5000L, igual que la resta de la gamma seriï C de Combilift, té el gran avantatge de manejar materials llargs en passadissos estrets optimitzant així la capacitat d'emmagatzematge i facilitant la càrrega i descàrrega de camions en espais igualment estrets. La cabina és especialment ampla i dissenyada per assegurar l'ergonomia i el confort de l'operari i, a més, ofereix al conductor seguretat —ja que la càrrega va dipositada en la plataforma—, control i visibilitat. Multiplica també la productivitat perquè redueix la fatiga del conductor i augmenta el seu control sobre els materials.

La C5000L, disponible en diésel i gas, ofereix gran quantitat d'opcionals per facilitar la manipulació de càrregues, com posicionador de forquetes, implementos postissos, corrons guia o forquetes telescòpiques. A més, ofereix la possibilitat de diferents mesures de xassís, la qual cosa fa que Combilift aporti solucions precises i especifiques per a cada necessitat i aplicació.

40.000 quilos

El desenvolupament de la Combilift CB continua la tradició de Combilift d'identificar un mercat i d'idear una solució per a ell. Aquest equip ofereix molts avantatges als clients que poden utilitzar avui carretons elevadors convencionals, contrapesades, de càrrega lateral o quatre camins. CB és un carretó quatre camins amb una capacitat de fins a 40.000 quilos disponible en gas LP, diésel i elèctric. Treballa en altures de fins a 7,5 metres. Els seus pneumàtics de goma donen l'avantatge d'operar en interior o a l'aire lliure. El vehicle compta amb un desplazador lateral.

CB25 de Combilift
CB25 de Combilift.

Empreses o entitats relacionades

Combilift Iberia, S.L.
Fimma / Maderalia - Feria de Valencia

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

    Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

  • Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

    Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    04/09/2024

  • Newsletter Madera

    31/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis